MOTORCYCLE & ACCESSORIES
 1. Home
 2. Products
 3. Helmeta
 4. Full Face
 5. Helmetë KRE E Zezë

Related products

Sale!

Helmetë KRE E Zezë

165

Kaska perfekte, me çmimin më të përballueshëm! Skuadrat MT R + D kanë bashkuar forcat me garuesit profesionistë për të dizenjuar një helmetë me performancë super të lartë.

SKU: KREBLACK Categories: , , , ,

Description

Kaska perfekte, me çmimin më të përballueshëm! Skuadrat MT R + D kanë bashkuar forcat me garuesit profesionistë për të dizenjuar një helmetë me performancë super të lartë. Falë mburojës prej karboni, e cila ka një peshë shumë të lehtë dhe dizajnit fantastik, “KRE  vjen me një pamje unike dhe shpërndarje tejet të mirë të energjisë. Kaskat MT kanë investuar në këtë model të ri teknologjik, duke sjellë një kombinim me risitë më të fundit në treg: ekran me mekanizëm 360 gradë , i cili rrotullohet sipas dëshirës, aerodinamizëm, veshje të brendshme të përmirësuara dhe rrjedhje optimale të ajirt dhe nxehtësisë.

Karakteristikat:

 • Veshje e jashtme 100% karbon, me 3 përmasa.
 • Strehje anti-gërvishtje me mbrojtje polikarbonati (MT-V-09), e cila mbron sytë tuaj.
 • Strehë e cila hiqet lehtësisht.
 • Fiksues i gatshëm.
 • Formë aerodinamike.
 • Pajisje për ajrim.
 • Mbrojtje optimale e strehës së syve.
 • Mbrojtje e parme “P”.
 • Rrip sigurie me dy unaza.
 • Vata të heqshme që lahen fare lehtë.
 • Veshje e brendshme me impakt të lartë përthithjeje.
 • Material i brendshëm poliestrieni me densitet të shumëfishtë.
 • Material i shumëfishtë i veshjes së brendshme.
 • Material që nuk lejon mbinxehjen.
 • Certifikuar: DOT & ECE/ONU 22.05.P.
 • Pesha: 1300 +/- 50 gr.

Informacion shtesë

Brand

MT Helmets

Color

E Zezë

Size

S

You may also like…

Click on the vehicle to find exact fit parts