MOTORCYCLE & ACCESSORIES
Sale!

GP Kompozit For X-ADV 2021-2023 Zgare Valixhe e Siperme

159

Zgarë e sipërme prej celiku, ngjyrë e zeze, me doreza për të përmirësuar komoditetin dhe sigurinë e pasagjerit tuaj.

20 in stock

SKU: GP06010200102218 Categories: , , ,

Description

Zgarë e sipërme prej celiku, ngjyrë e zeze, me doreza për të përmirësuar komoditetin dhe sigurinë e pasagjerit tuaj.

Informacion shtesë

Brand

GP Kompozit

Click on the vehicle to find exact fit parts